Popularni postovi

Šta je novac


Novac je da se troši
kud god pošli
Ja sam lovac na novac
takav je bio i moj otac.
Novcima nema kraja
oni su moja najbolja raja.
Novce je veoma teško stvorit
neki će se tu brzo umorit.
Ko napravi novca puno
svi će misliti 
da ga je negdje on zavrno.
Kad izbrojim svoje novce
sakrijem ih pod sigurno krovce....
Novac ne trošim na gluposti neke
jer bi poslije po kući bilo dreke
pa radije ga sklonim u dušeke meke.


tags:novac,pjesma,


34 komentara:

  1. Zdravo,
    Tražite uglednu i akreditiranu privatnu kreditnu tvrtku koja pruža životnu priliku? Mi pružamo sve vrste kredita na vrlo brz i jednostavan način, osobni zajmovi, auto krediti, stambeni krediti, studentski krediti, poslovni krediti, investicijski krediti, debt consolidation, i još mnogo toga. Jeste li odbijali od banaka i drugih financijskih institucija? Trebate li konsolidaciju ili hipotekarni zajam? Nemojte gledati dalje, kao što smo ovdje kako bi svi vaši financijski problemi bili stvar prošlosti. Nudimo kredite od 5000 dolara do 50.000.000 dolara uz vrlo visoke kamatne stope kredita od 2%. Kontaktirajte nas danas putem našeg e-maila i bit ćemo sretni da napravimo svoje financijske probleme i prošle stvari, nema kreditne provjere potrebne, 100% zajamčeno.
    Pošaljite nam e-poštu: (albakerloanfirm@gmail.com).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divna žena koja mi je dala zajam i danas nema duga
      Postoji netko koga trebam cijeniti u svom životu, gospođa Susanewolfgang i njezina kreditna kompanija, koja mi je nedavno dala zajam da mi pomogne uspostaviti život i zauvijek me izvući iz dužničkog ropstva.
      Zahvaljujući dobrodušnoj ženi koja me spasila od financijskog stresa i danas sam, nakon mnogih loših iskustava s mnogim kreditnim tvrtkama, opet bez dugova, nikada ne bih pomislila da će tako dobar vjerovnik i dalje postojati sve do mog prijatelja predstavio mi je ovu divnu kreditnu tvrtku gospođe gospođe SUSANE WOLFGANG koja mi je dala kredit od 3%, napokon sam dobio 8.000 eura, imam svoj posao, i vi možete biti bez dugova, tražite kredit za pokretanje posla, zajam za automobil, kućni račun ili školarine, kontaktirajte nas danas bilo kada putem e -pošte: susanewolfgangkredit@gmail.com,
      Što ima; +447537146783

      Izbriši
  2. Dobar dan sam po imenu Sophia Arise. Želim dati opipljive komentare o tome kako sam kroz kredit GEORGE KENNETH LOAN INVESTMENT dobio kredit od 58,000€. NAPOMENA: Ako ste zainteresirani za dobivanje kredita od njegove tvrtke, molimo kontaktirajte VIA EMAIL (georgekennethloaninvestment@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobar dan svima !!!
    Moje ime je gospođa Nedzla Kerso i govorim kao jedan od najsretnijih ljudi na svijetu danas i kažem sebi da je zajmodavac spasio moju porodicu iz naše loše situacije, reći ću mu ime u svijetu i vrlo sam sretan da to kažem moja porodica se vratila zauvek jer mi je bio potreban kredit od 50 000Euro kako bih započeo svoj život budući da sam bila samohrana majka s 5 djece i činilo se da se svijet oslanja na mene kad sam pokušao dobiti kredit. Od banaka i internetskih banaka odbili su mi kredite. rekao da su moja primanja mala i da nemam garanciju za zajam, pa preko interneta tražim kredit kad sam naišla na lažne zajmodavce koji sav moj novac traže slatkim riječima.

    Dok nisam vidio blog majke gospođe Marije s bloga i ne preklinjem se s njom, dala mi je sve uvjete i dogovorila sam se, i iznenadila me kreditom koji mijenja moj život i moju obitelj, i prvo sam pomislila to ne bi bilo moguće zbog mog dosadašnjeg iskustva i lažnih obećanja, ali na moje iznenađenje, primio sam svoj kredit od 50.000Euro i savjetovao bih svima kojima stvarno treba zajam da kontaktiraju gospođu Mariju Aleksander, ženu svoje riječi, putem e-maila: ( mariaalexander818@gmail.com) jer je najmoćniji i ljubazni zajmodavac. svi koji žele kredit ili kako dobiti originalni zajam, neka se jave preko nje.


    email: (mariaalexander818@gmail.com)
    whatsapp: (+1 651-243-8090) Viber; (+1 651-243-8090)

    Možete me kontaktirati gospođu Nedzla Kerso za više informacija (nedzlakerso@gmail.com)

    Hvala svima

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

    OdgovoriIzbriši
  5. SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
    Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam privatni zajmodavac, nudim zajam od 2%. Ovo je legitimna tvrtka s časti i razlikom, spremni smo vam pomoći u bilo kojem financijskom problemu koji ste, mi nudimo sve vrste zajma, tako da ako ste zainteresirani za ovu ponudu zajma ljubazno nas kontaktirajte na naš e-mail: (christywalton355@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  7. Pozdrav, prijavite se za brzi i povoljni zajam širom svijeta. Zbog brzog širenja CORONA VIRUS-a (COVID-19) u svijetu, Međunarodne financijske institucije (IFI) koja uključuje Svjetsku banku, Međunarodni monetarni fond, a Međunarodna financijska korporacija i Financijski odbor Europske unije odobrili su neke registrirane privatni zajmodavci nude ne-kolateralni zajam s trenutnom isporukom zajma putem Interneta kako bi se upoznali s pojedincima potrebnim u ovom razdoblju epiderme COVID19. kontaktirajte nas za više informacija. e-pošta: kateloansss@hotmail.com ili WhatsApp: +2348075180625

    OdgovoriIzbriši
  8. Pozdrav dame i gospodo, trebate li novčanu pomoć? Ja sam Susan Benson. Ja sam zajmodavac, a takođe i finansijski savjetnik.

    Da li vam je potreban poslovni zajam, lični zajam, hipoteka ili zajam za dovršetak projekta? ako je vaš odgovor da, preporučiću vam da kontaktirate moju firmu. Pružamo sve vrste zajmova, uključujući dugoročne i kratkoročne zajmove. Za više informacija, pišite nam putem e-pošte: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ili mi pošaljite poruku direktno na WhatsApp putem: 00447903159998 i u trenutku primite odgovor.

    Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i obvezani smo da ćemo vam pomoći da ispunite sve svoje težnje. Specijalizirani smo za pružanje rješenja za strukturirano financiranje pojedincima i kompanijama na najučinkovitiji i najbrži način.

    Evo nekoliko razloga zbog kojih biste nas trebali kontaktirati radi zajma;
    * Pogodnost - Možete se prijaviti za kredit bilo kada i bilo gdje.
    * Fleksibilni iznos - Vi odlučujete koliko želite posuditi.
    * Brzo direktno finansiranje - Primite zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja.
    * Fleksibilna kamatna stopa - pristupačna kamatna stopa od 3%.
    * Visoke stope odobrenja
    * Fleksibilno otplaćivanje - imate priliku odabrati datum otplate, bilo sedmično, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1-30 godina.
    * Jednostavna internetska aplikacija.
    * Personalizovane smernice i stručnost.
    * Nema skrivenih troškova

    Ne gubite priliku zbog nedostatka sredstava. Kontaktirajte moju kompaniju odmah, možemo vam pomoći pri zajmu jer smo pomogli brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili sa finansijskim poteškoćama širom svijeta

    Za više informacija o našoj ponudi zajma, pošaljite nam svoj zahtjev za kredit putem:
    E-pošta: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Posrednici / savjetnici / brokeri su dobrodošli da dovedu svoje klijente i 100% su zaštićeni. U potpunom povjerenju, radit ćemo zajedno u korist svih uključenih strana.

    OdgovoriIzbriši
  9. Pozdrav gledateljima širom svijeta, za sve vas danas postoje dobre vijesti: nabavite svoj prazni bankomat koji radi na svim bankomatima širom svijeta. Imamo posebno programirane bankomate koji se mogu koristiti za hakiranje bankomata, a bankomati se mogu koristiti za podizanje novca s bankomata ili povlačenjem, u trgovinama i na POS-u. Ove kartice dajemo svim zainteresiranim kupcima širom svijeta, kartica ima dnevno ograničenje podizanja od 5000 USD na bankomatu i ograničenje potrošnje do 55 000 USD u trgovinama, ovisno o vrsti kartice za koju naručite i iznosima trebate ATM KARTICU, od minimalnog raspona od 5000 do maksimalno 15 milijuna dolara, s našim mrežnim uslugama hakiranja (THOMAS UNLIMITED HACKERS) Nemojte svoje financijske probleme držati za sebe kako ne biste postali majstori duga financijski stres, stoga biste nas trebali kontaktirati radi rješenja vaših financijskih problema. Bit će nam drago ako budete financijski stabilni, certificirani smo i vaša privatnost je kod nas 100% sigurna. Ne brinite se više zbog svojih financijskih problema, ako su vam potrebne druge usluge internetskog hakiranja, uvijek smo tu za vas, zato nas kontaktirajte na našu e-adresu: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Pozdrav
    THOMAS FREDDIE NEOGRANIČENI HAKERI
    Pošaljite e-poštu na thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Nazovite / pošaljite tekst: +1 (985)465-8370
    Moto: Pružamo najbrže i pouzdane usluge

    OdgovoriIzbriši
  10. Pozdrav svima vama, molim vas, ne ako vaša banka odbije dati zajam ovdje je sjajan ideal za vas, želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedočenju. Zajam sam dobio 1. siječnja 2021. preko gospođe Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65000 eura i bio sam sretan. Ako vam treba zajam za vaš najbolji interes, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki e-poštom: {vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com} (WhatsApp: +16014560144)

    OdgovoriIzbriši

  11. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka troje djece i također sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja priča 2021. siječnja, prevarili su me neki zajmodavci, još uvijek sam tražio zajam dok napokon nisam upoznao ovo povjerenje vrijednu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetski zajam. Ovo je opipljivo svjedočanstvo da sam dobio kredit od 60.000 eura s kamatom od 3%. Rekli su mi da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam je odlučio kontaktirati i pružila mi je priliku da podnesem zahtjev za zajam od njezine tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam zaradio dobar zdravstveni zajam i manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete je kontaktirati putem e-pošte: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144

    OdgovoriIzbriši
  12. Svjedočanstvo o načinu primanja kredita od 2% (Frank Loans Services) k.frankloans@gmail.com

    Bez rezerve preporučujem suradnju s Frank Loan Services ako kupujete hipoteku za kuću. Razgovarao sam sa mnogim brokerima dok sam kupovao svoj hipotekarni kredit putem interneta. Od prvog kontakta mogao bih reći da je tip osobe kojoj mogu vjerovati da mi pomogne da donesem najbolju odluku za mene i moju porodicu. Oni nude i kratke i dugoročne rokove pozajmica u roku od 1-30 godina, sa ili bez kolaterala, ali bez provjere kredita, a njihove usluge su brze, pouzdane i pouzdane, jer sam ih testirao i imao povjerenje za razliku od drugih kompanija. E-pošta: k.frankloans@gmail.com

    Njihove usluge uključuju zajmove za refinanciranje, zajmove za kamione, zajmove za obrazovanje, studentske zajmove, lične zajmove, zajmove za automobile, zajmove za konsolidaciju dugova, poslovne zajmove, osigurani i neosigurani zajam, hipotekarni zajam, zajmove za stanovanje, kontaktirajte ih danas za dodatne upite putem e-pošte. : k.frankloans@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  13. Trebate li hitan zajam za otplatu računa, kupovinu kuće, refinanciranje ili izgradnju novog posla, lični zajam, za kupnju automobila ?? itd. kontaktirajte poznatog zajmodavca bez straha od gubitka. nudimo zajam ljudima kojima je potreban finansijski zajam uz kamatu od 3%. kontaktirajte nas danas za vaše brzo i povoljno formiranje zajma o našoj usluzi zajma. kontaktirajte nas s bilo kojim od dolje navedenih detalja. E-pošta: protonloan2020@hotmail.com ili Mobile / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

    OdgovoriIzbriši
  14. Trebate li zajam? Jeste li u financijskoj krizi ili vam treba novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za podmirivanje duga, plaćanje računa ili pokretanje lijepog posla? Imate nisku kreditnu ocjenu i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? Evo vaše prilike da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, širenje poslovanja, otvaranje poduzeća, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte: E-pošta: creditservice2020@hotmail.com ili pozivima i WhatsAppom: +44 752 064 7201

    OdgovoriIzbriši
  15. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Prijavite se za brz i prikladan zajam za otplatu računa i započinjanje novog posla ili refinanciranje njihovih projekata po nižoj kamatnoj stopi od 3%. Imate nisku kreditnu ocjenu i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnog stanovništva banke i druge finansijske institucije? Evo vaše šanse da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo kredite fizičkim licima za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, širenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi sa tvrdim novcem. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte: quickloan2020@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Treba li vam kredit? nudimo sve vrste kredita po kamatnoj stopi od 3%. ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas danas putem e-pošte za više informacija. WHATSAPP +1 (812) 266-9901

    OdgovoriIzbriši
  17. Dobar dan,

    Trebate li zajam?
    Jeste li u kakvoj financijskoj krizi? Ako da
    Ovdje smo da vam pomognemo, odobravamo zajmove i pojedincima i tvrtkama u rasponu od 5.000 eura i više, kamatna stopa je 3%. Kontaktirajte nas putem hopkinsonloan@hotmail.com kako biste pokrenuli zahtjev za kredit. Suđenje će vas uvjeriti.

    Hvala.

    OdgovoriIzbriši
  18. Tražite hitan gotovinski kredit? Sada ovdje tražite osobni zajam sa svim pogodnostima koje možete imati, zatražite potpuno besplatno studiranje i odaberite hitni osobni zajam bez kolaterala i s pogodnošću da se možete prijaviti od kuće, sve prednosti za vašu ekonomsku dobrobit. Posuđujemo sredstva pojedincima kojima je potrebna financijska pomoć, koji imaju lošu kreditnu sposobnost ili im je potreban novac za plaćanje računa, za ulaganje u poslovanje po stopi od 2%. Kontaktirajte nas na: ekataelvisglobalinsurnaceloan@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  19. Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

    OdgovoriIzbriši
  20. Nakon što sam završio fakultet, nije bilo posla, pa sam odlučio napraviti mali biznis, ali novac nije bio dovoljan, zatvorio sam tvrtku, postalo mi je jako teško, bio sam jedino dijete svojih roditelja i mojih roditelja . Oboje su stari, vjeruju mi ​​u svakodnevnu prehranu, jednog dana dok sam surfao internetom ugledao sam post o tome kako ova NOVA ZAMJENJENA KARTICA ZAPISANOG bankomata može hakirati bankomat i podići veliku količinu novca pa sam kontaktirao s tvrtkom putem vaše e -pošte . Na moje najveće iznenađenje, karticu sam primio nekoliko dana nakon što sam za karticu platio malu naknadu. Ta prazna bankomat kartica izvrstan je i divan proizvod. Nikada ne bih vjerovao da sve ove stvari koje danas imam mogu steći s ovom velikom radošću u srcu, zato i prenosim radosnu vijest ... Život je biti pozitivan i strpljiv, u vjeri da velike stvari mogući su i mogu se dogoditi u nekoliko sekundi ... BRAIN HACKERS TECH WORLD mi je promijenio život ... Hvala Bogu što možete poslati e -poruku na VIA (brainhackers@aol.com)

    OdgovoriIzbriši
  21. Moje ime je Patricia Martins, samohrana roditelj. Prije nego što mi je muž umro, ostavio nas je s toliko dugova, bila sam toliko zbunjena i frustrirana kako platiti ogroman dug. Jednog dana, prolazeći internetom, naišao sam na svjedočenje (Pedro Gonçalo) o tome kako mu je GINA MORGAN pomogla oko kredita. Pa sam se prijavio za zajam od 85.000 EUR -a u trajanju od 5 godina od kompanije putem njene pošte (ginamorganloancompany@gmail.com) Kada sam se prijavljivao za kredit, zavjetovao sam se BOGU da ću, ako dobijem zajam, neka svijet zna šta je učinio za mene, na moje najveće iznenađenje, za manje od 48 sati moj kredit je odobren s kamatom od 2%. Sada sam podmirila dug svog muža i započela novi život i vlastiti posao. Upravo sam ispunio svoj zavet. Dakle, ako želite bilo koju vrstu kredita od samo 2%, obratite se GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD na njenoj Whats aplikaciji: +393510840300 i e -pošti: ginamorganloancompany@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  22. Pozdrav dame i gospodo, trebate li financijsku pomoć? Ja sam Susan Benson. Ja sam zajmodavac i takođe finansijski konsultant.

    Trebate li poslovni zajam, lični zajam, hipotekarni zajam ili zajam da biste dovršili svoj projekt? Ako je vaš odgovor potvrdan, preporučit ću vam da se obratite mojoj firmi. Pružamo sve vrste kreditnih usluga, uključujući dugoročne i kratkoročne kredite. Za više informacija pišite nam putem e -pošte: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ili mi pošaljite poruku direktno na WhatsApp putem: +447903159998 i primite odgovor u trenu.

    Mi smo sveobuhvatna kompanija za pružanje finansijskih usluga i zalažemo se da vam pomognemo ispuniti sve vaše težnje. Specijalizirani smo za pružanje strukturiranih financijskih rješenja pojedincima i kompanijama na najefikasniji i najbrži način.

    Evo nekoliko razloga zašto biste nas trebali kontaktirati radi kredita;
    * Pogodnost - Možete se prijaviti za kredit bilo kada i bilo gdje.
    * Fleksibilan iznos - Vi odlučujete koliko želite posuditi.
    * Brzo direktno financiranje - primite zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja.
    * Fleksibilna kamatna stopa - pristupačna kamatna stopa od 3%.
    * Visoke stope odobrenja - Imate 99,9% šanse da dobijete kredit
    * Fleksibilna otplata - Morate izabrati datum otplate, bilo sedmično, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1-30 godina.
    * Jednostavna internetska aplikacija.
    * Personalizovano vođenje i stručnost.
    * Nema skrivenih troškova

    Ne propustite priliku zbog nedostatka finansija. Kontaktirajte moju kompaniju sada, možemo vam pomoći s kreditom jer smo pomogli brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili s financijskim poteškoćama u cijelom svijetu

    Za više informacija o ponudi kredita, molimo vas da nam pošaljete zahtjev za kredit putem
    E -pošta: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Posrednici/konsultanti/brokeri su dobrodošli da dovedu svoje klijente i 100% su zaštićeni. U potpunom povjerenju, zajedno ćemo raditi na dobrobit svih uključenih strana.

    OdgovoriIzbriši
  23. Nedostaju mi riječi za nevjerojatnu zaradu koju ste mi pomogli zaraditi u samo tjedan dana sa strategijom binarnih opcija. Žao mi je što sam sumnjao na početku, uložio sam 200 USD i zaradio 2500 USD u samo tjedan dana, a nastavio sam ulagati više, danas sam financijski uspješan, možete ga kontaktirati putem e -pošte: (tdameritrade077@gmail.com) whatsapp (+447883246472) Savjetujem vam da ne oklijevate. On je super.

    OdgovoriIzbriši
  24. Imam 51 godinu. Poslovna žena. Jednom sam imao poteškoća s financiranjem
    moj projekt/posao. Da nije bilo njegovog dobrog prijatelja koji me doveo
    GEORGE WILLIAMS KREDITNA TVRTKA gdje sam dobio zajam od [150.000 dolara] od njegove tvrtke. Kada sam ih kontaktirao, trebalo mi je samo 72 sata da odobre moj zajam i prebacim ga na moj bankovni račun nakon što sam ispunio sve svoje
    modalitete utvrđene njihovim ugovorom o zajmu / propisima. Čak i ako
    ako imate lošu kreditnu sposobnost, oni vam još uvijek nude uslugu. Ako ti
    trebate hitnu financijsku pomoć, možete ih kontaktirati danas
    primite zajam putem ove e-mail adrese:
    [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

    OdgovoriIzbriši
  25. Nudimo kredit uz nisku kamatnu stopu od 3%. Prijavite se za brz i praktičan zajam za otplatu računa i pokretanje novog posla ili refinanciranje njihovih projekata po nižoj kamatnoj stopi od 3%, imate nisku kreditnu ocjenu i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnog banke i druge financijske institucije? Ovo je vaša prilika da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo kredite fizičkim licima za sljedeće namjene i još mnogo toga. Osobni zajam, proširenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija dugova, zajmovi s tvrdim novcem. kontaktirajte nas putem e-pošte za brzi trenutni odgovor. E-pošta: protonloan2020@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  26. Ja sam Becca Nora, htjela bih podijeliti izvanredno svjedočanstvo o tome kako sam dobila 800.000 eura, ZAJAM preko ELENE NINO kreditne investicije i sve vrste. ako ste zainteresirani za zajam kontaktirajte na e-mail: elenanino0007@gmail.com ili je kontaktirajte na Whats-app: +17066680090

    OdgovoriIzbriši
  27. Tražite zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital, itd.! Privatni sam zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  28. Ja sam Ingrid, htjela bih podijeliti izvanredno svjedočanstvo o tome kako sam dobila 2.000.000 eura, ZAJAM kroz kreditno ulaganje ELENA NINO i sve vrste. ako ste zainteresirani za kredit kontaktirajte putem e-pošte: elenanino0007@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  29. Toplo preporučujem ovu uslugu onima koji imaju poteškoća u pokušaju da obnove svoju vezu/brak. On je prava stvar. možete dobiti DR WALE WHATSAPP: +2347054019402
    Iz poštovanja prema vama i vašim čarolijama moram ovo svjedočanstvo objaviti svima. Bio sam kod drugih čarača bez rezultata. Samo sam poželio da sam ti došao ranije, dobio sam najbolje od tebe. Mog bivšeg muža nije bilo godinama, išla sam posvuda i druge čarače po pomoć, ali nije bilo rezultata sve dok me prijatelj nije upoznao s DR. WALEOM. Nakon što je Ljubavna čarolija završena, konačno me nazvao. Njegove su čarolije činile čuda i moj se muž vratio pun ljubavi. Bilo je to poput čuda! Iznenada se vratio sa cvijećem govoreći da mu trebam oprostiti, bila sam stvarno zaprepaštena i šokirana kada je moj muž kleknuo moleći za oprost i da ga primim natrag.. Stvarno sam bez riječi i radosna, ti si Bog poslao meni i cijeloj mojoj obitelji. I sada sam opet radosna žena. Puno vam hvala DR WALE. Svima koji traže pravog bacača čarolija obratite se DR WALE-u NA WhatsApp/Viber : +2347054019402 ILI Email : drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  30. USLUGE PRUŽA DR. WALE
    (1) Ako želite svog bivšeg nazad.
    (2) Za liječenje HIV/AIDS-a ili srodnih bolesti
    (3) Želite napredovati u svom uredu.
    (4) Želite da žene/muškarci trče za vama.
    (5) Ako želite dijete.
    (6) Jeste li izvođač i želite dobiti ugovor
    (7) Želite vezati svog muža/ženu za biti
    tvoja zauvijek.
    (8) Ako vam je potrebna duhovna pomoć.
    (9) Jeste li bili prevareni i želite vratiti izgubljeni novac.
    (10) Zaustavite razvod
    (11) Prizivanje novčanog rituala
    (12) Kako biste provjerili je li vaš online ljubavnik pravi
    (13) Kako biste provjerili je li vaš online zajam stvaran
    (14) Biti vrlo briljantan
    (15) Ako tražite dobar posao
    (16) Ako ste stari i želite izgledati mlado
    (17) Ako želite biti slobodni od prijetnji smrću
    I još mnogo toga..
    Kontaktirajte DR WALE-a na njegov WhatsApp/Viber: +2347054019402 ILI Email: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  31. Nudimo kredit sa niskom kamatnom stopom od 3%. Prijavite se za brz i praktičan zajam da biste otplatili račune i započeli novi posao ili refinansirali svoje projekte po nižoj kamatnoj stopi od 3%, Imate nisku kreditnu ocjenu i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnog banke i druge finansijske institucije? Evo prilike da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo kredite fizičkim licima za sljedeće namjene i još mnogo toga. Lični zajam, proširenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija dugova, zajmovi za čvrst novac. kontaktirajte nas putem e-pošte za brzi trenutni odgovor. Email : protonloan2020@hotmail.com ILI Whatsapp  : +1 (413) 402-0040

    OdgovoriIzbriši
  32. Dobar dan dame/gospodo, dobrodošli u jedinstveni kreditni kredit gdje se ispunjavaju sve vaše želje za kreditom, nudimo sve vrste zajmova, zajmove za kompanije, zajmove za investitore, komercijalne kredite, privatne zajmove i još mnogo toga itd.

    Sve što treba da uradite je da stupite u kontakt sa nama tako što ćete ispuniti ovaj formular za zajam i poslati dobro popunjen obrazac za kredit putem službene e-pošte naše kompanije direktno za bilo koju vrstu zajma koju želite Email: Unicreditbranchitaly@accountant.com ili WhatsApp; +393509811524.

    TVOJE IME:

    DRŽAVA:

    DRŽAVA:

    POTREBAN IZNOS:

    TRAJANJE:

    SEX:

    PRIHOD:

    NAMENA KREDITA:

    TELEFON/WHATSAPP:

    Popunite ovaj gornji obrazac i pošaljite nam svoj zahtjev za kredit putem službenog e-maila kompanije; Unicreditbranchitaly@accountant.com
    WhatsApp ; +393509811524.

    pozdrav,

    g. Elijah

    OdgovoriIzbriši
  33. Dobar dan dame/gospodo, dobrodošli u jedinstveni kreditni kredit gdje se ispunjavaju sve vaše želje za kreditom, nudimo sve vrste zajmova, zajmove za kompanije, zajmove za investitore, komercijalne kredite, privatne zajmove i još mnogo toga itd.

    Sve što treba da uradite je da stupite u kontakt sa nama tako što ćete ispuniti ovaj formular za zajam i poslati dobro popunjen obrazac za kredit putem službene e-pošte naše kompanije direktno za bilo koju vrstu zajma koju želite Email: Unicreditbranchitaly@accountant.com ili WhatsApp; +393509811524.

    TVOJE IME:

    DRŽAVA:

    DRŽAVA:

    POTREBAN IZNOS:

    TRAJANJE:

    SEX:

    PRIHOD:

    NAMENA KREDITA:

    TELEFON/WHATSAPP:

    Popunite ovaj gornji obrazac i pošaljite nam svoj zahtjev za kredit putem službenog e-maila kompanije; Unicreditbranchitaly@accountant.com
    WhatsApp ; +393509811524.

    pozdrav,

    g. Elijah

    OdgovoriIzbriši